2010. június 30., szerda

Lora

Én is belekezdtem a blog írásba. Kedvet kaptam két kedves miniatürista társamtól,
és Anikótól (http://mijuu-rozsaszinvilagminiaturben.blogspot.com/ ) akik megmutatták, hogy gyerekek mellett is lehet időt szakítani nem csak az alkotásra, de a blogolásra is.

Bemutatom hát legutóbbi szülöttemet, Lora kisasszonyt. Ő az első baba akit érdemesnek találok a bemutatásra. Legtöbbet az arcát alakítgattam, ami sok-sok próbálkozás után nyerte el mostani formáját. Ő lesz majdani babaházam első lakója, és úrnője.


Ez a picuri pedig még előtte készült. Hónapok óta szemezgettem a mini bébikkel, mire rászántam magam hogy megpróbálok csinálni egyet. Nem tökéletes, de én szeretem a huncut kis arcát. Inkább olyan mint egy kis manócsemete. Vagy egy elcserélt tündérbaba?



Sajnos nem lett méretarányos, ezért készült a még picurkább kisbaba, ami már a babaházas családhoz fog tartozni, bár nevet még nem kapott, ahogy arcot és ruhácskát sem. Ez a következő lépés. Szépen apránként megmutatom majd az eddigi munkáimat, és remélem még sokmindent fogok készíteni a közeljövőben is.

5 megjegyzés:

  1. Szia, üdv a bloggolók körében!
    De szép nevet adtál a babának:)
    Honnan szerezték ilyen szép hátteret a blognak?

    VálaszTörlés
  2. Ja és szépen sikerült az arc festés, tetszik a szeme!

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyszerű! Hamarosan egész Magyarország miniatűr lázban él majd, és akkor elmondhatjuk, hogy mi indítottuk el az egészet. De most komolyan, annyira örülök a blogodnak! Remekül sikerültek ezek a babák, és a ruhák is gyönyörűek! Várom a folytatást, és természetesen ez is fölkerül a bloglistámra, hogy azonnal lássam az újabb posztokat.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Köszönöm a kedves szavakat.Remélem sikerül majd gyakran írnom, és készítenem is valamit. Ötlet az lenne, de idő...

    Anikó, a hátteret a sablontervezőben állítottam be. Ha belépsz a www.blogger.com oldalon a tervezés menübe, majd onnan a sablontervezőbe, ott a háttér fül alatt rengeteg hátteret találsz.

    Én meg azt akartam kérdezni, hogy azt hogy csináljátok hogyha csatoltok egy képet akkor ha rákattintok akkor új oldalon nagyobban megnyitja?

    VálaszTörlés
  5. Láttam a háttered, de nem másoltam le pinkben...esetleg, ha majd te újra változtatsz, akkor:)
    Lett helyette kis háztetős:)

    VálaszTörlés