2010. augusztus 4., szerda

trombitafolyondár

Az elmúlt másfél hét munkája. Próbáltam én az egyszerűbb végén megfogni és keresni mintalyukasztót amivel meg lehet csinálni a leveleket, de nincs ilyen. Így maradt a szike és a két kacsóm. Ez lett belőle. Az alapja drót, amit keskeny szalvétacsíkokkal tekertem körbe, és lefestettem akrilfestékkel. A virágok gyurmából vannak. Azt hiszem lesz még folytatása. Élveztem készíteni, csak sajnos nagyon aprólékos és időigényes munka, amit a két gyerkőc mellett nehéz megoldani.

5 megjegyzés:

 1. Gyönyörű lett ez a trombitafolyondár! Nekem is van a kertemben, és pont így néz ki! Tényleg egyenként vágtad ki a leveleket?! Néha az az érzésem, hogy ez a minizés felér valami terápiás foglalkozással!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett, megérte fáradozni:)

  VálaszTörlés
 3. Köszi! Bizony egyenként. Nem vagyok teljesen elégedett, de a végén már siettem kicsit, mert különben soem készül el. Ez a kedvenc virágaim egyike. Imádom még a gyűszűvirágot a mályvát és a szarkalábat,(ezek lesznek a következők) de nálunk egyik sem szeret. Az egyetlen amit szeretek és meg is marad az a nőszirom.

  Mondjuk az én kertem nem túl nagy szám. Egy szolgálati házban lakunk ami körül van véve hatalmas fenyőkkel és egy bükkfával, úgyhogy alig éri napfény, a föld meg kb 15 cm rossz minőségű föld, alatta meg építési törmelék. Ezt nem sok virág szereti. :o(

  Annyira szeretek minizni, de a két gyerkőc melett alig van időm. (Kicsik még, bár a nagyobbik lányom már segített megcsinálni a virágokat. Így csak kétszer annyi időmbe telt :o)) Este 10-11-re meg hulla fáradt vagyok, ráadásul a picúrom 1-2 óránként kel éjszaka. Már kb 5 hónapja. Sokszor mire előszedem a cuccaimat már fel kell álnom.

  VálaszTörlés
 4. Szia Anikó!

  De egyszerre értünk ide. Köszi! Én már olyan kíváncsi vagyok te min ügyködsz. Ha bekapcsolom a gépet, az az első hogy nézem a két magyar miniblogot.:o)

  VálaszTörlés
 5. Hát nagyon megértem, hogy nincs időd! Még emlékszem én is ezekre az időkre, bár sokat nem változott a helyzet, csak már éjszaka legalább nem kell kelni...Most is épp lányommal Tappancs feladatokat csinálunk, miközben írok:)

  A kertbe próbáld az árnylilomot, nagyon hálás és gyönyörű nagy levelei mellett még virágzik is(pont mostanság). Nekünk az egész kert tele van vele, mert a miénk is nagyon árnyékos. A tenyérnyi napos helyre pedig bezsúfolom az összes napimádót:) (emailben küldök róla képet)

  Nekem is nagy öröm, hogy vagytok! Én is naponta nézem a blogotokat, van e fejlemény.

  Én egy kerti jelenetet szeretnék csinálni, de sehogy sem jutok el a faanyag megvásárlásáig...és végre lefestettem a széket.

  VálaszTörlés